Zaposlitev Biovis

Biovis d.o.o. je družinsko podjetje, ki ga v zadnjih letih zaznamuje hitra rast in širitev na mnoga zunanja tržišča, tako v Evropski uniji kot v tretjih državah, zato večkrat iščemo nove sodelavce. Zaradi konstantne rasti večkrat v kratkem času potrebujemo ambiciozne in učinkovite sodelavce različnih profilov, ki jim nudimo dobre delovne pogoje, možnost osebne rasti ter napredovanja.  Biovis d.o.o. smo mlad kolektiv, ki skrbi za proizvodnjo in prodajo prehranskih  dopolnil, sokov in čajev, ki pomagajo našim kupcem pri premagovanju različnih težav in obvladovanju stresa, kupcem pa so bolj znani pod našo blagovno znamko Biostile. V svojem prodajnem programu imamo pestro ponudbo proizvodov. Prehranska dopolnila ustrezajo najvišjim standardom in največjo skrb posvečamo kvaliteti naših proizvodov. Pri iskanju novih sodelavcev ne izključujemo niti drugih oblik sodelovanja, fleksibilnosti  glede delovnega časa, dela od doma in podobno. 

Ker si želimo ustvariti bazo kandidatov tudi v času, ko trenutno nimamo objavljenih prostih delovnih mest, bomo veseli vašega življenjepisa in predstavitve. Vse, ki bi vas zanimala zaposlitev pri nas ali bi želeli k nam na razgovor vabimo, da nam pošljite svoje predstavitveno/motivacijsko pismo z opisom delovnih izkušenj na naš naslov za zaposlitve in sicer zaposlitev@biostile.si .  

Od novih sodelavcev pričakujemo pozitivno naravnanost, veselje do dela, vsaj osnovno poznavanje računalniških programov in več, kjer je to potrebno, veselje pri spoznavanju novosti, dodatnega izobraževanja in osebne rasti. 

Trenutno si želimo spoznati kandidate za prodajo (profil komercialist, prodaja proizvodnje), za delo v skladišču, logistiki in nabavi povezano s proizvodnjo. Dobrodošli tudi profili, ki imajo znanje in veselje z vzdrževanjem strojev ter delom v spletnem in običajnem marketingu. Seveda vabljeni tudi vsi ostali, ki se ne ujemate povsem z navedenimi delovnimi mesti. Lahko da bomo po razgovoru z vami skupno našli karierno priložnost v našem podjetju, ki bo v obojestransko zadovoljstvo. Vsa prosta delovna mesta, kjer aktivno iščemo nove sodelavce, pa bodo še dodatno objavljena prav tako pod tem zavihkom na naši spletni strani, tako da vas vabimo, da večkrat pogledate tudi zavihek »zaposlitev«.

Vabljeni!

Ekipa Biostile


Objavljamo prosto delovno mesto: 

VODJA PRODAJE NA TERENU 

Zaradi širitve prodajne mreže, izobraževanja, vodenja in koordinacije svetovalcev na terenu, iščemo osebo, ki ji leži prodaja na terenu, pozna naše izdelke oziroma se zavzema za zdrav življenjski slog in se je pripravljena izobraziti o Biostile izdelkih, ki ima in zna vzpostaviti pristen stik s samostojnimi Biostile svetovalci na terenu, ki pozna lekarne in bo sposobna voditi lekarniško prodajo ter bo znala iskati priložnosti za opravljanje dodatnih  testiranj na terenu.

Torej, če Imate veselje do dela z ljudmi in se zavzemate za zdrav življenjski slog, ste  komunikativni in z znanjem o zdravem življenju ter možni pomoči s prehranskimi dopolnili, si želite strokovnega razvoja, uspešnega poslovnega sodelovanja in stimulativnih pogojev za delo,  potem toplo vabljen v naš kolektiv.

VAŠE DELO BO OBSEGALO: 

 • Obiskovanje obstoječih partnerskih prodajnih mest in iskanje novih prodajnih možnosti ter poti v lekarne, specializirane trgovine, prodajalne
 • Izobraževanje strokovnega prodajnega osebja o novostih v naši ponudbi in redna komunikacija na strokovno-tehnični in komercialni ravni
 • Izvajanje strokovnega izobraževanja naših svetovalcev in promocija pri končnih kupcih
 • Skrb za urejenost in ugled blagovne znamke Biostile na prodajnih mestih
 • Usklajevanje prodajnih in promocijskih aktivnosti
 • Sodelovanje pri oblikovanju promocijskih aktivnosti podjetja

NUDIMO:

 • Zanimivo in razgibano delo
 • Dopoldansko delo na sedežu podjetja
 • Odlični delovni pogoji
 • Možnost napredovanja
 • Stimulativno nagrajevanje 

Prijave pošljite na elektronski naslov: zaposlitev@biostile.si

Prijave sprejemamo do konca meseca novembra 2021.