O Biovisu

Blagovna znamka Biostile združuje prehranska dopolnila, kozmetiko in čaje, katerih glavno vodilo je učinkovita pomoč pri ohranjanju zdravja in zdravega življenjskega sloga sodobnega človeka. Blagovna znamka je v lasti podjetja Biovis, ki so ga leta 2011 ustanovili člani družine Kosmina, ki deluje na področju prehranskih dopolnil že od leta 1990. Pod okriljem podjetja so združili domače in tuje strokovnjake na področju prehranskih dopolnil in najboljše dobavitelje surovin v evropskem prostoru ter jih nadgradili z modernimi proizvodnimi obrati.

Blagovna znamka Biostile izmed palete številnih ponudnikov prehranskih dopolnil zelo izstopa po visoki kvaliteti sestavin, zahtevnejši sestavi in celovitim pristopom pri zasnovi kvalitetnih prehranskih dodatkov v moderni družbi. Vse naše izdelke odlikujejo:

  • Izjemna kvaliteta uporabljenih surovin – upamo si trditi, da uporabljamo najkvalitetnejše sestavine, kar jih obstaja na širšem mednarodnem tržišču.
  • Plod dela vrhunskega slovenskega znanja v sodelovanju s priznanimi strokovnjaki iz tujine
  • Celovit pristop k oblikovanju prehranskih dopolnil, za doseganje sinergističnih učinkov usmerjenih na vzroke in ne zgolj na simptome.
  • Povsod, kjer je možno in smiselno, uporabljamo naravne vire sestavin namesto sintetičnih analogov.
  • V celoti lastna proizvodnja. Naše proizvodne kapacitete uporabljajo tudi številni ponudniki, ki so že umeščeni v lekarniško maloprodajo..
  • Zelo aktivno trženje naših izdelkov preko širokega nabora medijskih kanalov nas že uvršča med najbolj znane slovenske blagovne znamke z dodatno eksponentno naraščajočo prepoznavnostjo.

V naših recepturah je moderno znanje pridobljeno z znanstveno-raziskovalnim pristopom kombinirano z izkušnjami pridobljenimi s tradicionalnimi pristopi in dobrimi praksami iz celega sveta, uporabljeno v holističnem pristopu k reševanju aktualnih življenjskih izzivov.

Vsi izdelki brez sestavin živalskega izvora imajo kapsulo iz hidroksipropil metilceluloze (HPMC) in so zato primerni tudi za vegane.

Nekateri izdelki so prilagojeni specifičnosti modernega človeka, še posebej v našem geografskem okolju (npr. problem pomanjkanja biološko dostopnega selena in silicija v prehrani).

Del Biostile asortimana je tudi avtorski program dr. Majića, za učinkovitejše soočanje s t.i. presnovnim sindromom, ki je rezultat našega dolgoletnega aktivnega in plodnega sodelovanja. Primarij Tomislav Majić, dr. med., je med drugim ustanovitelj centra za rehabilitacijo srčnih bolnikov v zdravilišču Terme Šmarješke Toplice, soustanovitelj Angiološke sekcije Slovenije in strokovni sodelavec Združenja kardiologov in angiologov Slovenije. Svoje delo kardiologa še vedno aktivno opravlja.

Biostile asortiman trenutno obsega preko 120 izdelkov, na podlagi intenzivnega razvoja in raziskav ter z uvajanjem novih proizvodnih tehnologij pa se aktivno razvija, širi in posodablja. Biostile je trenutno ena izmed najbolj aktivno promoviranih blagovnih znamk kvalitetnih prehranskih dopolnil v Sloveniji, zato si želimo, da bomo lahko še naprej uspešno pomagali pri skrbi za zdravje čimvečjemu številu ljudi.