Mighty Voice

Ste vedeli, da je Mighty Ben sorodnik Siri in Alexe?

Mighty Ben je govorni vmesnik, ki ga v okviru projekta MF Voice priključujemo rešitvi Mightyfields. Uporabnikom bo omogočal, da MightyFields upravljajo ustno. Razvijamo ga v projektu MF Voice, sofinanciranem z evropskimi sredstvi.

Projekt MF Voice je namenjen razvoju naprednega govornega vmesnika, ki bo omogočal govorno upravljanje aplikacije, prostoročno iskanje po bazi podatkov in izpolnjevanje obrazcev, vse v naravnem jeziku. S tem bomo končnim uporabnikom (npr. terenskim delavcem) ponudili možnost narekovanja teksta in izpolnjevanja obrazca tudi preko glasovnega upravljanja.

Rezultat projekta bo nadgrajena aplikacija MightyFields, ki bo omogočala optimizacijo obstoječih in generiranje novih delovnih procesov (uporaba aplikacije za tiste, ki jim terensko delo ne omogoča tipkanja) ter hkrati platformi MightyFields dodala jasno, razumljivo in prepoznano konkurenčno prednost za nastop z rešitvijo na globalnem trgu.

Povezava do spletne strani evropske kohezijske politike v Sloveniji www.eu-skladi.si. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

VEČ O MIGHTY FIELDS