Kolagen za kožo bo poskrbel za pomlajevanje kože na obrazu. Gube na obrazu bodo sicer v vsakem primeru slej, ko prej nastale, vendar lahko znake staranja vsaj nekoliko omilite, če se odločite za kakovostno prehransko dopolnilo s kolagenom v prahu.

Nega obraza ni dovolj

Dejstvo je, da morate, če želite, da bi vaša koža na obrazu ostala sveža in prožna, redno skrbeti za nego obraza. Poleg osnovne kreme za obraz, si pri pomlajevanju obraza lahko pomagate z različnimi dodatnimi preparati. Mnogi so specializirani glede na vrsto kože, ki jo imate na obrazu. Torej so primerni za mastno, suho ali mešano kožo. Prvi dodatni preparat, ki se bo znašel na vaši polici, pa bo najbrž tak, ki bo primeren za vse tipe kože. To je krema za okrog oči, ki tamkajšnjo kožo vlaži in gladi. Kasneje boste verjetno morali poseči še po kremah specializiranih za pomlajevanje obraza. A tudi to za mladosten in zdrav videz ne bo vedno dovolj.

Kolagen je snov, ki jo v mlajših letih telo v zadostni meri proizvaja samo. Gre namreč za vrsto beljakovine, ki jo najdemo praktično v vseh delih telesa. Tudi v laseh, zobeh, dlesnih, kosteh, sklepih itd.. Z leti pa se proizvodnja lastnega kolagena začne vedno bolj zmanjševati. Takrat je telesu potrebno pomagati z dodajanjem kolagena v prahu.

Pri lastni proizvodnji kolagena za kožo sicer lahko pomaga tudi nekatera hrana, a telo iz hrane snov absorbira v manjši meri, kot če se odločite za uporabo hidroliziranega kolagena v prahu. Ta bo vsekakor bolj učinkovit. Vendar le, če se boste odločili za kakovostno prehransko dopolnilo z visoko vsebnostjo kolagena za kožo.

Tudi primerna nega obraza ne more nadomestiti primanjkljaja kolagena v telesu.

Najboljši kolagen ni vedno enak

V telesu nastajajo različni tipi kolagena. Tudi v prehranskih dopolnilih najdemo različne vrste kolagena. Najpogostejši obliki sta hidroliziran goveji kolagen in hidroliziran ribji kolagen. Pogoste so tudi druge vrste kolagena za kožo, sklepe in kosti.

Stroka si sicer ni enotna, kateri je najboljši kolagen za telo in kateri tip kolagena je v resnici najbolj primeren za uporabo v obliki kolagena za kožo. Zato so kupci včasih izgubljeni, saj ne vedo, kateri bi bil najboljši zanje.

Da bi se izognili tej zadregi, je kolagen dr. Majič, ki ga ponujajo v podjetju Biostile, zgrajen iz več vrst hidroliziranega kolagena v prahu. V mešanici Collagen power blend se tako, poleg hidroliziranega govejega kolagena tipa I in II ter hidroliziranega ribjega kolagena tipa I, nahaja tudi kolagen iz drugih virov. Collagen power blend vsebuje namreč hidroliziran kolagen za kožo, sklepe in kosti iz kar petih virov. Poleg omenjenih dveh oz. treh še piščančji kolagen tipa II in membrano jajčne lupine.

Njegova velika prednost so tudi pomožne snovi, zaradi katerih je še posebej učinkovit.

Collagen Powder Blend je mešanica 5-ih tipov kolagena.

Pri pomlajevanju obraza znatno pomagajo pomožne snovi

Poleg tega, da je omenjena mešanica kolagena za kožo, ki znatno pomaga pri pomlajevanju obraza, zgrajena iz kar petih tipov kolagena v prahu in zato odlično pomaga pri negi obraza, vsebuje tudi izjemne pomožne snovi.

Pomožne snovi, ki v tem tipu kolagena za kožo skrbijo za pomlajevanje kože na obrazu, so:

  • vitamin C, ki pomaga pri lažji absorpciji kolagena za kožo v telo;
  • kurkumin, ki deluje kot močan antioksidant in se ponaša tudi s protivnetnimi lastnostmi;
  • šilajit – gorska smola izjemno bogata z minerali in
  • silicij, ki ga imenujemo tudi mineral lepote ter močno pripomore k pomlajevanju kože na obrazu.

Če upoštevamo, da mešanica vsebuje kolagen iz 5 različnih virov, poleg tega pa še številne odlične pomožne snovi, lahko sklenemo, da je to zagotovo najboljši kolagen za kožo na trgu. V vsakem primeru pa vam bo znatno pomagal pri pomlajevanju obraza.

Collagen Powder Blend iz 5-ih virov kolagena za uspešno ohranjanje mladostnega videza.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja