Vitality

Prehransko dopolnilo s sladili

Vsebuje beljakovine, ki prispevajo k povečanju in vzdrževanju mišične mase ter ohranjanju zdravih kosti.

Vitality

Prehransko dopolnilo s sladili

Vsebuje beljakovine, ki prispevajo k povečanju in vzdrževanju mišične mase ter ohranjanju zdravih kosti.

Prehransko dopolnilo, ki vsebuje mlečne beljakovine, vlaknine, arginin ter naravne izvlečke kakava, jabolke in zelenega paradižnika. Vsebuje beljakovine, ki prispevajo k povečanju in vzdrževanju mišične mase ter ohranjanju zdravih kosti.

Ko prihajamo v leta, začnejo naše mišice zaradi pomanjkanja hranilnih snovi pešati. Večkrat se naša teža ne spreminja, začne pa se spreminjati oblika telesa in mišice so bolj ohlapne. Posledično se zmanjša aktivnost našega telesa in mišice še hitreje oslabijo. Izjemno težko je ohranjati mišično maso, če nismo dovolj fizično aktivni.

 

Vsebnost : 30 vrečk ( za 15 ali 30 dni)

34,90

Slovenski proizvod
Brezplačna poštnina nad 45 €
Hitra dostava
Inovativno formulo, ki vam jo ponujamo je sestavil prim. Tomislav Majić dr. med. specialist internist kardiolog, ustanovitelj Centra za rehabilitacijo srčnih bolnikov v zdravilišču Šmarješke Toplice, ki svoja znanja nadgrajuje od leta 1967. Primarij je soustanovitelj Angiološke sekcije Slovenije in strokovni sodelavec Združenja kardiologov in angiologov Slovenije. Svoje delo kardiologa še vedno aktivno opravlja, ter v sodelovanju z Biostile razvija številne učinkovite formule na katere smo izredno ponosni. Prehransko dopolnilo, ki vsebuje mlečne beljakovine, vlaknine, arginin ter naravne izvlečke kakava, jabolke in zelenega paradižnika. Vsebuje beljakovine, ki prispevajo k povečanju in vzdrževanju mišične mase ter ohranjanju zdravih kosti.
  • Koncentrat mlečnih beljakovin iz svežega posnetega mleka
  • Visoka vsebnost polifenolov iz kakava in jabolka
  • Visoko koncentriran izvleček zelenega paradižnika
  • Naravni aroma jabolka in sladilo iz stevije
  • Prijetnega okusa
  ZDRAVSTVENA TRDITEV Beljakovine prispevajo k povečanju in vzdrževanju mišične mase ter ohranjanju zdravih kosti. Priporočeno odmerjanje: Dvakrat dnevno po 1/2 vrečke: vsebino pol vrečke zmešamo z 2 dcl vode in popijemo v dopoldanskem času, preostanek vrečke zmešamo z 2 dcl vode in popijemo v popoldanskem času. Pri večjih težavah z mišicami vam priporočamo dvakrat dnevno po eno vrečko (2×1). Eno vrečko zmešamo z 2 dcl vode in popijemo v dopoldanskem času in drugo v popoldanskem času. Izdelek je na voljo tudi v  lekarnah ter specializiranih trgovinah. NENSI : 1055740, BIOSTILE VITALITY PRAH VREČKA 30X  

Sestavine

Priporočen dnevni odmerek (2 vrečki) vsebuje:

Sestavina Količina Delež PDV
Mlečni proteini 26 g n.d.
Inulin 3 g n.d.
L-arginin 500 mg n.d.
Izvleček kakava 75 mg n.d.
– polifenoli najmanj 30 mg
Izvleček jabolka 75 mg n.d.
– polifenoli najmanj 53 mg
Izvleček zelenega paradižnika 25 mg n.d.

* Priporočen dnevni vnos, glede na Uredbo (EU) št. 1169/2011, n.d.-ni določen

Sestavine

Koncentrirane mlečne beljakovine, inulin, L-arginin, naravna aroma jabolka (Malus pumila), polifenolni izvleček kakava (Theobroma cacao), polifenolni izvleček jabolke (Malus pumila), visoko koncentriran izvleček zelenega paradižnika, naravno sladilo rebaudozid A (iz Stevia rebaudiana)

Opozorila

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Shranjevati pri temperaturi do 25°C, zaščiteno pred vlago in svetlobo.

6 mnenj za Vitality

S tem praškom sem se rešila hudega vnetja mišic in pridobila veliko moči in energije. Sicer sem že starejša gospa ampak mi gibanje veliko pomeni in rada se sprehajam. napitek je dobrega okusa in mi je v zelo veliko pomoč. vsem ga priporočam
darinka
Priporočam!
Milena J.
Odličnega okusa, pijem že 2 meseca in sem zadovoljna z rezultati.
Edita
zaradi operacije sem moral veliko počivati in postal sem švoh, brez energije. žena me je prepričala, da poskusim te beljakovine in moram reči, da so nevrjetna pomoč. že po 14 dneh sem občutil več moči in sem lahko začel tudi fizično spet delati okoli doma. lp
Denis G.
občutno več energije in lažje gibanje! super!
Anton Verdič
Kupila sem praške svoji materi, ki je žal zaradi bolezni vleiko časa preležala in posledično izgubila veliko moči in je potrebovala veliko pomoči pri hoji in premikanju.sedaj jemlje prašek vitality že 3 mesece in se stanje ZELO izboljšalo. Je samostojna in brez težav gre tudi na kratek sprehod. Priporočam vsem, ki se soočajo s podobnimi težavami!
Marta K.

Morda vam bo prav tako všeč…