Relax

Prehransko dopolnilo

Z vitamini, ki prispevajo k delovanju živčnega sistema ter k zmanjšanju utrujenosti.

Relax

Prehransko dopolnilo

Z vitamini, ki prispevajo k delovanju živčnega sistema ter k zmanjšanju utrujenosti.

Prehransko dopolnilo, ki vsebuje izvleček melise ter minerale in vitamine.

Stres je naravna fiziološka in psihološka reakcija na različne življenjske okoliščine. V času, v katerem živimo, se ne moremo izogniti stresu. Lahko je prisoten v vsakdanjih obveznostih, kot sta služba in družina ali v izjemno pretresljivih življenjskih dogodkih.

Življenje v moderni družbi je bolj stresno, kot je bilo kadarkoli prej v preteklosti. Naša življenja so bolj kompleksna, kot so bila življenja naših staršev in staršev pred njimi. Nekateri med nami se ne morejo otresti stresnega življenja zaradi okoliščin doma, mnogokrat pa zaradi službe ali zahtevnosti delovnega mesta.

Prehransko dopolnilo Relax vsebuje tiamin, niacin, vitamin B6, biotin in magnezij, ki prispevajo k delovanju živčnega sistema in normalnemu psihološkemu delovanju.

Niacin, vitamin B6, pantotenska kislina in magnezij prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Pantotenska kislina prispeva k umskim zmogljivostim.

 

Vsebnost : 60 kapsul (za 30 dni)

31,90

Slovenski proizvod
Brezplačna poštnina nad 45 €
Hitra dostava
Prehransko dopolnilo, ki vsebuje izvleček melise ter minerale in vitamine. Vsebuje tudi niacin, vitamin B6 in magnezij, ki prispevajo k delovanju živčnega sistema, zmanjševanju utrujenosti, izčrpanosti in normalnemu psihološkemu delovanju.
  • Vsebuje izvleček melise z visokim deležem rožmarinske kisline
ZDRAVSTVENE TRDITVE Tiamin, niacin, vitamin B6, biotin in magnezij prispevajo k delovanju živčnega sistema in normalnemu psihološkemu delovanju. Niacin, vitamin B6, pantotenska kislina in magnezij prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Pantotenska kislina prispeva k umskim zmogljivostim ter ima vlogo pri sintezi in presnovi steroidnih hormonov, vitamina D in nekaterih prenašalcev živčnih impulzov. Tiamin, niacin, pantotenska kislina, vitamin B6, biotin in magnezij prispevajo k sproščanju energije pri presnovi. Cink ima vlogo pri kognitivnih funkcijah.   Priporočeno odmerjanje: Dve kapsuli na dan (2×1); pri zajtrku in pri večerji, s kozarcem vode.   Izdelek je na voljo tudi v  lekarnah ter specializiranih trgovinah. NENSI : 1055731, BIOSTILE RELAX KAPSULE 60X

Sestavine

Priporočen dnevni odmerek (2 kapsuli) vsebuje:

Sestavina Količina Delež PDV
Izvleček listov melise
(Melissa officinalis)
420 mg
n.d.
– od tega rožmarinska
kislina najmanj
50 mg
n.d.
Magnezij (v citratu) 80 mg 21%
Vitamin B7 (biotin) 75 mg 150%
Cink (v glukonatu) 10 mg 100%
Vitamin B3 (niacin) 9 mg 56%
Vitamin B5
(pantotenska kislina)
3 mg
50%
Vitamin B6 (piridoksin) 1 mg 71%
Vitamin B1 (tiamin) 700 μg 64%

* Priporočen dnevni vnos, glede na Uredbo (EU) št. 1169/2011, n.d.-ni določen

Sestavine

Izvleček listov melise (Melissa officinalis), brezvoden magnezijev citrat, vitamin B7 (biotin), cinkov glukonat, vitamin B3 (niacin), vitamin B5 (pantotenska kislina), vitamin B6 (piridoksin), vitamin B1 (tiamin), pomožne snovi (magnezijev stearat, silicijev dioksid), kapsula (HPMC – hidroksipropil metilceluloza)

Opozorila

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Shranjevati pri temperaturi do 25°C, zaščiteno pred vlago in svetlobo.

6 mnenj za Relax

imam zelo stresno obdobje in moram reči, da mi te kapsule zelo pomagajo z umirjanjem in koncentracjo. Preden grem v službo vzamem eno in veliko lažje opravljam svoje delo in se veliko boljše počutim.
Metka B.
Super izdelek, že po 2 tednih uporabe sem čutila razliko. Nisem bila več tako napeta, razdražena, nemirna. Priporočam vsem, ki se dandanes soočajo s stresom, stresnimi situacijami, oz ljudem, ki čutijo v sebi nemir.
Anja
jaz ga uživam kadar sem živčna in napeta, cca pol ure-uro pa me sproti in umiri
marica
Zaradi zahtevne službe si nikoli nisem mogla privoščiti, da pridem v služno omamljena od pomirjeval, ki jih predpisujejo zdravniki. Zelo rada zase najdem kakšno naravno rešitev vendar ponavadi ni vse tako kot zadevo oglašujejo. Iz tega razloga sem se odločila napisati mnenje za vaš izjemen izdelek, premalo reklame delate za nekaj tako dobrega kot je relax, ki dejansko pomaga. Priporočam vsem, ki preživljajo stresne in težke trenutke v službi in doma. Z relaxom je dan lažji, pa še naraven je, nisem imela nobenih stranski učinkov. Zelo, zelo priporočam.
Stres
Vsi, ki smo se kdaj pripravljali na težke izpite ter se zbujali s podočnjaki vemo, da po vašem relaxu tega groznega občutka neprespanosti ni več. Super naravna pomoč, cenovno dostopna, bravo!
Regeneracija zagotovoljena
Leta in leta se soočam z anksioznostjo, probala sem veliko pomirjeval, nič ni zaleglo, po nekaterih sem še bolj tesnobna in omamljeno potem sem prek sosede izvedela za vaš relax. Prava doza vsega, ne počutim se več tesnobno, noči pa niso več brez spanca, priporočam vsem tistim, ki so šli skozi dolgo pot iskanja pomoči za pobeg iz sveta tesnobe in anksioznosti.
Laura

Morda vam bo prav tako všeč…