Kidney

Prehransko dopolnilo v obliki soka iz zeliščnih izvlečkov zlate rozge, vednozelenega gornika, njivske preslice in javanskega čaja.

Tudi vi pijete premalo tekočine?

Naša hrana je vedno gostejša in pripravljena po hitrem postopku. Razni dodatki v prehrani so dodatno breme za naše ledvice, ki morajo vse odpadne snovi prečistiti. Hitre spremembe vremena in neprestani stres tudi terjajo svoj davek na sečnih poteh.

Naše telo ogrožajo še razni konzervansi in antibiotiki, ki uničujejo črevesno floro, istočasno pa se uničuje tudi flora v mehurju.

Vnetje sečil je široko poimenovanje mikrobnih vnetnih procesov, ki lahko prizadenejo kateri koli del uropoetskega sistema – ledvice, sečevod, sečni mehur ali sečnico. Vnetje sečil je eden izmed najpogostejših vnetnih procesov pri človeku. Najbolj razširjena so vnetja spodnjega dela sečil, torej vnetje mehurja ali sečnice ter vnetje zgornjega dela sečil – vnetje ledvic.

 

Vsebnost : 500 ml ( za 25 dni)

34,90

Odpri košarico
 • Slovenski proizvod
 • Brezplačna dostava nad 45 €
 • Hitra dostava

6 mnenj za Kidney

Opis

Prehransko dopolnilo v obliki soka iz zeliščnih izvlečkov zlate rozge, vednozelenega gornika, njivske preslice in javanskega čaja.

 

OPOZORILO
Vsebuje alkohol, ni primerno za otroke.

 

Priporočeno odmerjanje: Dvakrat na dan (2×10 mL), do zgornjega roba poln zamašek (10 mL), enkrat dopoldan in enkrat popoldan, pred obroki, s kozarcem vode. Pred uporabo dobro pretresite.

 

Izdelek je na voljo tudi v  lekarnah ter specializiranih trgovinah.

NENSI : 1055745, BIOSTILE SOK KIDNEY 500 ML

Izvleček listov zlate rozge (Solidago virgaurea), izvleček listov vednozelenega gornika (Arctostaphylos uva-ursi), izvleček njivske preslice (Equisetum arvense), izvleček listov javanskega čaja (Orthosiphon stamineus), koncentrat iz hruške (Pyrus communis), alkohol (do največ 1,8 vol.%), citronska kislina, konzervans (kalijev sorbat).

Priporočen dnevni odmerek (20 mL) vsebuje:

Sestavina Količina Delež PDV
Izvleček listov zlate rozge 500 mg n.d.
Izvleček listov vednozelenega gornika 400 mg n.d.
Izvleček njivske preslice 200 mg n.d.
Izvleček listov javanskega čaja 200 mg n.d.

* Priporočen dnevni vnos, glede na Uredbo (EU) št. 1169/2011, n.d.-ni določen

6 mnenj za Kidney

 • 5 od 5

  Mia D.

  Zelo mi pomaga pri vnetjih in že po 5 dneh čutim prve učinke. Zelo kvaliteten sok. Priporočam 🙂

 • 5 od 5

  Nataša

  Super izdelek.

 • 5 od 5

  Alenka P.

  Pijem kidney sedaj 4 dni in moram povedati, da so njegovi učinki že vidni ..resnično hitro deluje in že čutim, da vnetje izginja. Super izdelek in ga res vsem priporočam!

 • 5 od 5

  Anita S

  Dober okus in krasni učinki že po 7 dneh! Končno sem našla nekaj kar mi resnično odgovarja

 • 5 od 5

  Dragica

  Veliko boljšega okusa kot čaji ki jih dobiš v lekarni in lažja uporaba.

 • 5 od 5

  Martina B.

  imela sem konstantno ponavljanje vnetja mehurja, čaji iz lekarne so težave omilili ampak samo za pribl.2 tedna in potem se je vnetje ponovilo. odločila sem se , da poskusim tale sok in mi res ni žal! Prvo stekleničko sem spila in od takrat se mi vnetje ni več ponovilo! Po skoraj 6 mesecih konstantnih vnetij sem sedaj že 2 meseca brez kakršnih koli težav ali bolečin. Res KVALITETA! bravo


 • Podaj mnenje


  Izpostavljeni Izdelki

  Najbolj Prodajani Izdelki

  Povezani Izdelki