Immune Power

Prehransko dopolnilo

Poskrbite za vzdrževanje normalne ravni holesterola v krvi ter v svoj jedilnik dodajte kombinacijo matičnega mlečka, olja pečk rdečega grozdja in ribjega kolagena.

Immune Power

Prehransko dopolnilo

Poskrbite za vzdrževanje normalne ravni holesterola v krvi ter v svoj jedilnik dodajte kombinacijo matičnega mlečka, olja pečk rdečega grozdja in ribjega kolagena.

Prehransko dopolnilo, ki vsebuje matični mleček, svetlinovo olje, olje pečk rdečega grozdja in ribji kolagen. Vsebuje naravne vire glikozamonoglikanov, omega maščobnih kislin, flavonoidov in decenojske kisline. Vsebuje tudi linolno kislino, ki prispeva k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi.

Matični mleček oz. Gelee Royal je lepljiva tekočina, ki jo proizvajajo od 6 – 14 dni stare čebele delavke, da z njo nahranijo svojo kraljico – matico. Brez matičnega mlečka, bi bila kraljica enaka vsem ostalim čebelam, z njegovo pomočjo pa lahko živi od 3 – 8 let, torej 45- krat dlje kot ostale čebele. Mleček je tako “kraljeva hrana”, ki omogoča matici večje sposobnosti, daljše življenje ter možnost razmnoževanja.

Morski kolagen je pridobljen iz najčistejših morskih globin iz neokrnjene Avstralije. Splošno znano je, da po 20. letu starosti telo, vsako leto, proizvede 1% manj kolagena. Zatorej ni presentljivo, da so prehranska dopolnila s kolagenom tako priljubljena, tako med ženskami kot tudi moškimi.

Način uporabe: Trikrat na dan po eno kapsulo pri obrokih, s kozarcem vode.

Vsebnost : 90 kapsul (za 30 dni)

29,90

Slovenski proizvod
Brezplačna poštnina nad 45 €
Hitra dostava
Prehransko dopolnilo, ki vsebuje matični mleček, svetlinovo olje, olje pečk rdečega grozdja in ribji kolagen. Vsebuje naravne vire glikozamonoglikanov, omega maščobnih kislin, flavonoidov in decenske kisline. Vsebuje tudi linolno kislino, ki prispeva k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi.
  • Vsebuje omega-3, omega-6 in omega-9 maščobne kisline
  • Svetlinovo olje z visokim deležem GLA
  • Olje pečk rdečega grozdja z visokim deležem linolne kisline
  • Liofiliziran matični mleček ustreza trikratni količini svežega matičnega mlečka
  • Naravni vir glikozaminoglikanov
  ZDRAVSTVENE TRDITVE Linolna kislina prispeva k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi.   Priporočeno odmerjanje: Trikrat na dan po eno kapsulo (3×1); ob zajtrku, ob kosilu in ob večerji, s kozarcem vode.   Izdelek je na voljo tudi v  lekarnah ter specializiranih trgovinah. NENSI : 1055732, BIOSTILE IMMUNE POWER KAPSULE 90X

Sestavine

Priporočen dnevni odmerek (3 kapsule) vsebuje:

Sestavina Količina Delež PDV
Olje pečk rdečega
grozdja
450 mg
n.d.
Ribji kolagen 300 mg n.d.
hondroitin sulfat 81 mg n.d.
glukozamin sulfat 48 mg n.d.
hialuronska kislina 14 mg n.d.
Olje semen
dvoletnega svetlina
300 mg
n.d.
od tega gama
linolenska kislina
30 mg
n.d.
Liofiliziran sveži
matični mleček
60 mg
n.d.
hidroksi decenojska
kislina (10-HDA)
1,8 mg
n.d.
linolna kislina 306mg n.d.
oleinska kislina 90 mg n.d.
gama-linolenska kislina 30 mg n.d.
Olje pečk rdečega
grozdja
450 mg
n.d.

* Priporočen dnevni vnos, glede na Uredbo (EU) št. 1169/2011, n.d.-ni določen

Sestavine

Olje pečk rdečega grozdja (Vitis vinifera), ribji kolagen, olje semen dvoletnega svetlina (Oenothera biennis), liofiliziran matični mleček (koncentrat svežega mlečka 3:1), sončnični lecitin (vsebuje sojo), čebelji vosek, sončnično olje, barva (železovi oksidi), kapsula (glicerin, želatina).

Način uporabe: Trikrat na dan po eno kapsulo pri obrokih, s kozarcem vode.

Opozorila

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Shranjevati pri temperaturi do 25°C, zaščiteno pred vlago in svetlobo.

6 mnenj za Immune Power

Lajša mi bolečine pri menstruaciji in zelo pozitivno vpliva na moje razpoloženje v tistih dneh. Končno ne potrebujem več protibolečinskih tablet in si lahko pomagam čisto naravno. Super produkt!
Maja
Pomaga mi pri težavah z menopavzo ( slaba koncentracija, ˇvročinski vali",..) Matični mleček je res zlata vreden
Brigita A.
Vreden vsakega centa. Odlična kombinacija sestavin.
Tomo
Matični mleček uživam že veliko let da si okrepim imunski sistem ampak ta kombinacija mlečka z kolagenom in različnimi olji moram reči, da je neprimerljivo dobra. ne samo na imunskem sistemu, ampak tudi pri izgledu kože in las se opazi veliko razliko. Lasje so gosti in ne toliko izpadajo in moja koža je mehka brez pigmentacij. Vsestransko prehransko dopolnilo! vredno nakupa!
Janja P.
Uporablja cela naša družina, tudi otroci. Super izdelek1!
Danijela
Imela sem težave z bolečimi nogami , slabo ožilje in slabo prekrvavitev. kombinacija matičnega mlečka in kolagena mi je neizmerno uredila prekrvavitev in občutno zmanjšala bolečline. Odlično dopolnilo.
Marjetka g

Morda vam bo prav tako všeč…