Detox Patch

Detox obliži za stopala

Obliži za uporabo na podplatih in drugih obolelih delih telesa z naravnimi aktivnimi učinkovinami.

Detox Patch

Detox obliži za stopala

Obliži za uporabo na podplatih in drugih obolelih delih telesa z naravnimi aktivnimi učinkovinami.

Detox obliži vsebujejo izvleček lesnega in bambusovega kisa, rastlinske izvlečke iz evkaliptusa, bukve in gobe Agaricus ter hitozan, vitamin C in mineral turmalin. Uporabljajo se na podplatih in drugih obolelih delih telesa.

Vsebnost: 10 obližev

24,90

Slovenski proizvod
Brezplačna poštnina nad 45 €
Hitra dostava
Detox obliži vsebujejo izvleček lesnega in bambusovega kisa, rastlinske izvlečke iz evkaliptusa, bukve in gobe Agaricus ter hitozan, vitamin C in mineral turmalin. Uporabljajo se na podplatih in drugih obolelih delih telesa.   Navodila za uporabo: Pred spanjem si umijte in posušite stopala. Odstranite zaščitno folijo z obliža, pripravite blazinico z naravnimi aktivnimi sestavinami. Blazinico namestimo na lepilno stran obliža ter skupaj pritrdimo na stopalo tako, da je blazinica z naravnimi aktivnimi sestavinami v stiku z stopali. Zjutraj odstranite. Lahko se uporabijo tudi na drugih delih telesa (bolečih mestih).

Sestavine

Sestavina Količina
Izvleček lesnega kisa 1,77g
Izvleček bambusovega kisa 1,77g
Hitozan 0,05g
Rastlinski izvlečki
(esenca evaliptusa, bukve in gobe Agaricus)
0,25g
Vitamin C 0,11g
Koruzni škrob 1g
Skupaj 5g

Sestava

Izvleček lesnega kisa, izvleček bambusovega kisa, hitozan, rastlinski izvlečki (osenca evkalipstusa, bukve in gobe agicaricus), vitamin C, turmalin, koruzni škrob.

Opozorila

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Shranjevati pri temperaturi do 25°C, zaščiteno pred vlago in svetlobo.

6 mnenj za Detox Patch

Priporočam vsem z slabo cirkulacijo!
Borut
Odkar jemljem vaše obliže lažje spim in se veliko boljše počutim, res neverjetno kako iz telesa potegnejo vse strupe. Odličen izdelek!
Rok
Imel sem težave s cirkulacijo in slabim krvnim obtokom v nogah. Poskusil sem vaše obliže in že po 3 uporabah začutil spremembo in noge so bile lahke in majn boleče. Priporočam vsem
Vido
Uporabljam obliže že 2 meseca ( 2x na teden si jih nadenem). Imam občutno manj problemov z otečenimi in bolečimi nogami. Zelo sem hvaležna!
Milojka
Najboljši obliži na trgu!
Patricija
Priporočam res vsem!!Ko si pred spanjem naneseš obliže in jih drugi dan odstraniš kar nemoreš vrjet svojim očem - obliži čni, vsa nesnaga s telesa, vsi strupi gredo ven. Super.
Anja

Morda vam bo prav tako všeč…