Collagen Powder Blend (kolagen)

Prehransko dopolnilo s sladili

Poskrbite za normalno delovanje žil, kosti, dlesni, kože in zob.

Collagen Powder Blend (kolagen)

Prehransko dopolnilo s sladili

Poskrbite za normalno delovanje žil, kosti, dlesni, kože in zob.

✔️kolagen je najbolj zastopana beljakovina v telesu

✔️z leti začne naravna tvorba kolagena upadati in to se pozna na telesu

✔️ pomaga pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom

✔️ vsebuje kurkumin

✔️ vsebuje gorsko smolo šilajit

✔️ vsebuje 5 virov hidroliziranega kolagena

Vsebnost: 30 vrečic (za 30 dni)

 

49,00

Slovenski proizvod
Brezplačna poštnina nad 45 €
Hitra dostava
Kolagen je eliksir mladosti.
Izdelek brez naslova (28)

Priporočamo pri:

  • Bolečih in vnetih sklepih
  • Staranju in tanjšanju kože (zgubana in povešena koža)
  • Ohranjanju mladostnega videza in vitalnosti
  •  Pri težavah z mehkimi, krhkimi nohti in tankimi lasmi
  • Manj prožnih tetivah in ligamentih
  • Težavah s prožnostjo ožilja
  • Prepustnem črevesju

VREDNOST KOLAGENA Z LETI UPADA

Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu in sodi med strukturne beljakovine (proteine), ki telesu zagotavljajo oporo in obliko. 

Kolagen predstavlja 30 % vseh beljakovin v našem telesu, nahaja se v kosteh, vezivnem tkivu, mišicah, laseh, nohtih, žilnih in črevesnih stenah, očeh, mehurju, dlesnih, zobeh.


S starostjo telo zmanjšuje tvorjenje kolagena, po 20. letu ga vsako leto proizvede 1% manj. Čeprav zunanje spremembe hitro opazimo, se razlogi zanje skrivajo v telesu.

NADOMESTITE UPAD KOLAGENA S COLLAGEN POWDER BLENDOM.

ZAKAJ COLLAGEN POWDER BLEND?

✔️Kombinacija kar 5 različnih virov omogoča, da izdelek deluje na različna tkiva, ki jih kolagen gradi.

✔️Dodani vitamin C, silicij in mumia spodbujajo lastno tvorbo kolagena.

✔️Dodan je tudi kurkumin, ki je ena najmočnejših naravnih protivnetnih snovi in močan antioksidant. Pridobivajo ga iz kurkume in je izjemno je priporočljiv pri vnetjih sklepov, artritisu, osteoartritisu, revmatskih obolenjih…

✔️Gorska smola mumio ali šilajit imenujemo tudi gorske solze ali čudež Azije, saj nastaja iz gorskih sedimentov na nadmorski višini 3500 m v jamah in razpokah. Je izjemno bogata z minerali, vsebuje jih preko 30, zaradi svojih izjemnih učinkov na telo pa je ta dragocena smola včasih celo presegala ceno zlata! Zaradi svoje redkosti izdelku Collagen Powder Blend dodaja prestižnost po dostopni ceni.

✔️Silicij ali mineral lepote je zelo pomemben mineral in ima vlogo pri normalni tvorbi kolagena, elastina in vezivnega tkiva, pa tudi pri tvorbi kosti.

 

Posebna formula Dr. Majića
Prim. Tomislav Majić dr. med. specialist internist kardiolog je razvil učinkovito formulo za Collagen Powder Blend. Prednost Collagen Powder Blenda je ta, da je hidroliziran. S postopkom hidrolizacije se razdeli velike beljakovine kolagena na manjše delce, aminokisline, ki jih telo lažje absorbira in tako pomaga telesu nadomestiti kolagenski primanjkljaj. Hidroliziran kolagen ima kar 90% absorpcijo, medtem ko je stopnja absorpcije kolagena iz hrane le okoli 27%. Prav zaradi tega je učinek in končni rezultat takšnega kolagena veliko boljši.
Izdelek Collagen Powder Blend vsebuje kar 5 virov kolagena in s tem nudi telesu podporo pri zagotavljanju in vzdrževanju vitalnosti. Večina kolagenov na trgu vsebuje le kolagen iz enega vira (ribji ali goveji). S kombinacijo 5 virov kolagena izdelek Collagen Powder Blend zagotavlja količine kolagena, potrebne za ohranjanje vitalnosti vseh pomembnih področij: sklepov in vezivnih tkiv, kože, ožilja, kosti, nohtov, las, dlesni in zob

5 Tipov kolagena:

Edini kolagen v Sloveniji z kar 5 tipi kolagena. Goveji tip 1 in 2, Piščančji tip 2, Ribji kolagen tip1 in membrana jajčne lupine.

Kurkumin:

je močan antioksidant, varuje črevesje pred prostimi radikali, ki poškodujejo celice DNK in ima protivnetne lastnosti.

Smola šilajit:

je tradicionalno ajurvedsko zdravilo mineralnega izvora. Uporablja se za vitaliziranje telesa, proti izčrpanosti ter kot zaviralec procesa staranja.

VitaminC:

ima pomembno vlogo pri sintezi kolagena v telesu. Tako je absorpcija aminokislin boljša, poleg tega pa vitamin C pomaga spodbuditi celično aktivnost.

Silicij

iz mladih bambusovih vršičkov ali mineral lepote je zelo pomemben mineral in ima vlogo pri normalni tvorbi kolagena, elastina in vezivnega tkiva, pa tudi pri tvorbi kosti.

Enostaven za mešanje, odličnega okusa. Priročno pakiranje v vrečicah za enkratno uporabo.

KJE DELUJE KOLAGEN?

Kolagenski primanjkljaj in posledično staranje kože sta seveda naravna procesa, ki ju ne moremo zaustaviti. Lahko pa staranje kože upočasnimo z dodajanjem kolagena v obliki prehranskih dopolnil.

Kolagen je beljakovina, ki predstavlja kar 30% vseh beljakovin v našem telesu. Telo jo proizvaja samo, vendar pa se s starostjo količina kolagena v telesu začne manjšati in začne po 20. letu strmo upadati.

Kolagen gradi veliko različnih tkiv v našem telesu, njegov upad pa se najhitreje opazi na koži, kjer se z upadanjem kolagena začnejo kazati vidni znaki staranja in gube. Ker kolagen sestavlja 70% kože, začne koža ob pomanjkanju upadati in dobi utrujen ter uvel videz.

Kolagen je tudi sestavni del sklepov in kit, ob upadu kolagena pa se hitro pojavijo težave v gibalnem sistemu, ki onemogočijo normalno gibanje.

Pomanjkanje kolagena pa se kaže tudi v prepustnosti črevesne stene, saj je tudi ta v veliki meri sestavljena iz kolagena. Zaradi prepustnosti črevesne stene se v krvni obtok začnejo sproščati zdravju škodljive snovi, ki povzročajo različne težave na koži in počutju.

Sestavine

Priporočen dnevni odmerek (1 vrečka) vsebuje:

sestavina % Dnevno
Hidroliziran goveji kolagen tip I 5500 mg n.d.
Hidroliziran Ribji kolagen tip I 3000 mg n.d.
Kurkumin 250 mg n.d.
Gorska smola šilajit 250 mg n.d.
Hidroliziran goveji kolagen tip II 100 mg n.d.
Vitamin C (iz plodov šipka) 50 mg 63%
Hidroliziran piščančji kolagen tip II 10 mg n.d.
Membrana jajčne lupine 10 mg n.d.
Silicij (iz bambusa) 7 mg n.d.

* Priporočen dnevni vnos, glede na Uredbo (EU) št. 1169/2011, n.d.-ni določen

Sestavine

Hidroliziran goveji kolagen tip I, hidroliziran ribji kolagen tip I, kurkumin iz korenik kurkume (Curcuma longa), gorska smola šilajit (mumijo), hidroliziran goveji kolagen tip II (vsebuje hondroitin sulfat), vitamin C iz plodov šipka (Rosa canina), hidroliziran piščančji kolagen tip II (vsebuje hialuronsko kislino in hondroitin sulfat), izvleček membrane jajčne lupine (vsebuje hialuronsko kislino, hondroitin sulfat, kolagen in organsko vezan kalcij), silicij iz mladih poganjkov bambusa (Bambusa sp.), naravna aroma manga in pomaranče, sladili ksilitol in sukraloza.

Opozorila

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Shranjevati pri temperaturi do 25°C, zaščiteno pred vlago in svetlobo.

Opozorila

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Shranjevati pri temperaturi do 25°C, zaščiteno pred vlago in svetlobo.

2 mnenji za Collagen Powder Blend (kolagen)

Najboljši collagen na trgu!!Lasje so po uporabi začeli hitreje rast, močnejši in sijoči lasje. Prav tako tudi koža je bila po uporabi napeta in gladka. Super, super, res hvala za ta izdelek.
Anja
Imela se grozne težave s krvavenjem in vnetjem dlesni. S tem kolagenom se je že po enem tednu opazilo izboljšanje. Super izdelek!
Anja P.

Morda vam bo prav tako všeč…