Collagen Powder Blend (kolagen)

Prehransko dopolnilo, ki vsebuje hidroliziran kolagen iz petih različnih virov, vitamin C, naravna kurkumin iz kurkume in silicij iz mladih poganjkov bambusa ter gorsko smolo šilajit. Vsebuje vitamin C, ki ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob.

Zakaj več virov kolagena?  Več je bolje. Več kot je različnih virov kolagena, lažje bo deloval na različna tkiva, ki jih kolagen gradi.

Vsebnost : 30 vrečk (za 30 dni)

 

Prikaži košarico
-50%

44,40

Prikaži košarico
 • Slovenski proizvod
 • Brezplačna dostava nad 45 €
 • Hitra dostava

2 mnenji za Collagen Powder Blend (kolagen)

Opis

Inovativno formulo, ki vam jo ponujamo je sestavil prim. Tomislav Majić dr. med. specialist internist kardiolog, ustanovitelj Centra za rehabilitacijo srčnih bolnikov v zdravilišču Šmarješke Toplice, ki svoja znanja nadgrajuje od leta 1967. Primarij je soustanovitelj Angiološke sekcije Slovenije in strokovni sodelavec Združenja kardiologov in angiologov Slovenije. Svoje delo kardiologa še vedno aktivno opravlja, ter v sodelovanju z Biostile razvija številne učinkovite formule na katere smo izredno ponosni.

Prehransko dopolnilo, ki vsebuje hidroliziran kolagen iz petih različnih virov, vitamin C, naravna kurkumin iz kurkume in silicij iz mladih poganjkov bambusa ter gorsko smolo šilajit. Vsebuje vitamin C, ki ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob.

 • Pet virov hidroliziranega kolagena (goveji tip I in tip II, ribji tip I, piščančji tip II, jajčna membrana)
 • Naravni viri hondroitin sulfata in hialuronske kisline
 • Vsebuje gorsko smolo šilajit oz. mumio
 • Naravni kurkumin iz korenik kurkume in vitamin C iz plodov šipka
 • Organsko vezan silicij iz mladih poganjkov bambusa
 • Dodana aroma manga in pomaranče za prijeten okus

Pri kolagenu je pomembno, da je hidroliziran. S tem ko kolagen hidroliziramo, dobimo manjše delce, ki jih telo lažje absorbira. Hidroliziran kolagen ima kar 90% absorpcijo, medtem ko je stopnja absorpcije kolagena iz hrane le okoli 27%.

Na to, kje bo kolagen najbolje deloval, vpliva tudi molekulska masa (velikost molekul). Za dobro absorpcijo je ključno, da je velikost kolagenskih peptidov in polipeptidov pod 2000 Daltoni.

ZDRAVSTVENE TRDITVE

Vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob.

Priporočeno odmerjanje: Ena vrečka na dan (1×1); zjutraj, raztopljena v kozarcu mlačne vode.

Izdelek je na voljo tudi v  lekarnah ter specializiranih trgovinah.

NENSI : 1055741, BIOSTILE COLLAGEN POWDER BLEND PRAH VREČKA 30X

Hidroliziran goveji kolagen tip I, hidroliziran ribji kolagen tip I, kurkumin iz korenik kurkume (Curcuma longa), gorska smola šilajit (mumijo), hidroliziran goveji kolagen tip II (vsebuje hondroitin sulfat), vitamin C iz plodov šipka (Rosa canina), hidroliziran piščančji kolagen tip II (vsebuje hialuronsko kislino in hondroitin sulfat), izvleček membrane jajčne lupine (vsebuje hialuronsko kislino, hondroitin sulfat, kolagen in organsko vezan kalcij), silicij iz mladih poganjkov bambusa (Bambusa sp.), naravna aroma manga in pomaranče, sladili ksilitol in sukraloza.

 

Priporočen dnevni odmerek (1 vrečka) vsebuje:

Sestavina Količina Delež PDV
Hidroliziran goveji kolagen tip I 5500 mg n.d.
Hidroliziran ribji kolagen tip I 3000 mg n.d.
Kurkumin 250 mg n.d.
Gorska smola šilajit 250 mg n.d.
Hidroliziran goveji kolagen tip II 100 mg n.d.
Vitamin C (iz plodov šipka) 50 mg 63%
Hidroliziran piščančji kolagen tip II 10 mg n.d.
Membrana jajčne lupine 10 mg n.d.
Silicij (iz bambusa) 7 mg n.d.

* Priporočen dnevni vnos, glede na Uredbo (EU) št. 1169/2011, n.d.-ni določen

2 mnenji za Collagen Powder Blend (kolagen)

 • 5 od 5

  Anja

  Najboljši collagen na trgu!!Lasje so po uporabi začeli hitreje rast, močnejši in sijoči lasje. Prav tako tudi koža je bila po uporabi napeta in gladka. Super, super, res hvala za ta izdelek.

 • 5 od 5

  Anja P.

  Imela se grozne težave s krvavenjem in vnetjem dlesni. S tem kolagenom se je že po enem tednu opazilo izboljšanje. Super izdelek!


 • Podaj mnenje

  0
   Košarica
   Vaša košarica je praznaNa nakupovanje