Brain Support

Prehransko dopolnilo

Zmanjšajte utrujenost, poskrbite za normalno psihološko delovanje in boljše umske sposobnosti.

Brain Support

Prehransko dopolnilo

Zmanjšajte utrujenost, poskrbite za normalno psihološko delovanje in boljše umske sposobnosti.

Prehransko dopolnilo, ki vsebuje izvleček ginka in azijskega popnjaka, omega-3 maščobne kisline rastlinskega izvora, koencim Q10 ter vitamine A, E in B-kompleksa.

Ginko ali dvokrpi ginkovec (Ginkgo biloba L.) spada med najstarejša drevesa. Na Zemlji raste že več kot 300 milijonov let in prvotno izvira iz Azije, kjer ga uporabljajo v prehrani že več kot 5000 let. Gre za drevo, ki mu pravijo tudi živi fosil, saj je danes njegova zgradba skoraj enaka zgradbi fosilnih ostankov te rastline. Postavlja se s pahljačastami listi, ki so ena od njegovih posebnosti in tudi najpogosteje uporabljen del rastline v prehrani.

Ginko biloba ima izjemno dolgo življenjsko dobo. Doseže lahko starost več kot 1000 let. Zasluge temu gredo številnim snovem, ki jih vsebuje.

Je eden redkih izdelkov, ki vsebuje omega 3 maščobne kisline (DHK) rastlinskega izvora.

Vsebnost : 60 kapsul (za 30 dni)

34,90

Slovenski proizvod
Brezplačna poštnina nad 45 €
Hitra dostava
Prehransko dopolnilo, ki vsebuje izvleček ginka in azijskega popnjaka, omega-3 maščobne kisline rastlinskega izvora, koencim Q10 ter vitamine A, E in B-kompleksa.
  • Vsebuje omega 3 maščobne kisline (DHK) iz rastlinskega vira
  • Vsebuje naravne izvlečke ginka in azijskega popnjaka visoke kakovosti
  • Ne vsebuje sestavin živalskega izvora

Zdravstvene trditve

DHK ima vlogo pri delovanju možganov. Vitamin C, vitamin B12 in vitamin B6 prispevajo k delovanju živčnega sistema. Vitamin B12, vitamin C, folat in vitamin B6 prispevajo k normalnemu psihološkemu delovanju. Vitamin B12, vitamin C, vitamin B6 in folat prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. DHK in vitamin A imata vlogo pri ohranjanju vida. Holin ima vlogo pri delovanju jeter.
  • Vsebuje omega 3 maščobne kisline (DHK) iz rastlinskega vira
  • Vsebuje naravne izvlečke ginka in azijskega popnjaka visoke kakovosti
  • Ne vsebuje sestavin živalskega izvora
Opozorilo Ni priporočljivo za osebe; ki jemljejo močnejša zdravila za redčenje krvi. Ni priporočljivo med nosečnostjo in dojenjem. Koristen učinek DHK se doseže z dnevnim vnosom 250mg DHK. Priporočeno odmerjanje: Dve kapsuli na dan (2×1); pri zajtrku in kosilu, s kozarcem vode. Izdelek je na voljo tudi v  lekarnah in specializiranih trgovinah. NENSI: 1055722,BIOSTILE BRAIN SUPPORT KAPSULE 60X  

Sestavine

Priporočen dnevni odmerek (2 kapsuli) vsebuje:

Sestavina Količina Delež PDV
Vitamin B4 (holin) 400 mg n.d.
DHK (iz mikroalge) 108 mg n.d.
Vitamin C
(iz plodov šipka)
105 mg
131 %
Izvleček ginka 80 mg n.d.
– ginkoflavonoidi
najmanj
2,4 mg
Izvleček azijskega
popnjaka
40 mg
n.d.
– triterpeni
najmanj
0,8 mg
Koencim Q10 20 mg n.d.
Vitamin E 10 mg 83 %
Vitamin B6
(piridoksin)
4 mg
286 %
Vitamin A 600 μg 75 %
Vitamin B9
(folna kislina)
400 μg
200 %
Vitamin B12
(kobalamin)
10 μg
400 %

* Priporočen dnevni vnos, glede na Uredbo (EU) št. 1169/2011, n.d.-ni določen

Sestava

Vitamin B4 (holin bitartrat), DHK (dokozaheksaenojska kislina) iz mikroalge (Schizochytrium sp.) v prahu, vitamin C iz plodov šipka (Rosa canina), izvleček ginka (Ginko biloba), izvleček azijskega popnjaka (Centella asiatica), koencim Q10 (ubikinon-10), vitamin E (d-alfa-tokoferol), vitamin B6 (piridoksin), vitamin A acetat vitamin B9 (folna kislina), vitamin B12 (kobalamin), pomožni snovi (magnezijev stearat in silicijev dioksid), kapsula (HPMC – hidroksipropil metilceluloza)

Opozorila

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Shranjevati pri temperaturi do 25°C, zaščiteno pred vlago in svetlobo.

6 mnenj za Brain Support

Najboljši izdelek za pomoč pri slabi koncentraciji, vrtoglavicah, spominu,..Preizkušeno iz moje strani in mojih bližnjih. Vrhunski izdelek.
Špela
Imel sem hude vrrtoglavice, ki sem jih rešil s tem izdelkom. Zelo kvalitetno in še naravno. pohvale
Zvone T.
Kupila sem svoji hčerki , ki hodi na fakulteto in je bila zelo obremenjena. Zelo težko se je učila in smo poskusili s temi kapsulami. Rekla je da ji zelo pomagajo, da ostane zbrana in se vleiko lažje uči, ter veliko več zapomni. super izdelek, ki ga priporočam vsem s podobnimi težavami
Tamara
Sem profesor in mi te kapsule resnično neverjetno pomagajo pri koncentraciji tudi ko imam težke dneve, polne informacij. Pri mojem delu moram ostati zbran in sem res hvaležen za to pomoč.
Prof. D.
Kupila sem mami paket, saj ji je začel nagajati spomin in imela je hudo šumenje v ušesih. Že po 1 mesecu smo opazili krasne spremembe in sedaj jemlje kapsule že 3 mesece, šumenje se je občutno zmanjšalo, za spomin pa verjamemo da bo tudi š časom se izboljšal. Priporočam.
Sanja
Zelo mi pomaga pri mojem delu, kjer moram biti zelo zbrana in natančna. Tudi če sem pod stresom mi kapsule pomagajo pri koncentraciji. Odlično se počutim!
Rebeka