2 X BMT Vitamin D3 + Q10 s selenom + GRATIS Garlic + DARILO mala brisača

POSEBEN PAKET BLACK FRIDAY Z DARILOM* / BRISAČA BIOSTILE

Poseben paket za popolno podporo imunskemu sistemu. Vitamin D3 ima pomembno vlogo pri razvoju in zdravju kosti, zob ter pri krepitvi imunskega sistema. Poleg tega stimulira tanko črevo, da lahko učinkovito absorbira kalcij iz prehrane, ki je prav tako pomemben mineral pri zdravju kosti. V mikroenkapsulirani obliki ima vitamin D3 boljšo biorazpoložljivost in zagotavlja tarčno dostavo. V kombinaciji s Q10 s selenom ustvarjata edinstveno kombinacijo s pomembno vlogo pri izboljšanju telesnih sposobnosti ter ohranjanju energije. In DARILO – kapsule Garlic, koncentriran izvleček česna z zdravilnimi učinkovinami česna, vendar brez neprijetnega vonja in okusa.

*Akcija velja do nedelje, 28. 11. 2021.

Odpri košarico
-12%
-12%

72,70

Odpri košarico

Opis

BMT® D3

Po navajanju najnovejših medicinskih poročil se danes večina prebivalstva po vsem svetu sooča s pomanjkanjem vitamina D. Težava pa se zaradi modernega načina življenja in preživljanja večine časa v zaprtih prostorih vedno pogosteje pojavlja tudi poleti, ko je načeloma sonca za samotvorbo vitamina D dovolj. Še posebej so ogrožene osebe, ki veliko časa preživijo v notranjih prostorih, starejše osebe s tanjšo kožo in manj podkožnega tkiva ter osebe, ki se soncu ne smejo izpostavljati.

Absorpcija in biološka razpoložljivost vitamina D3

Zaradi zavedanja o pomembnosti tega življenjsko pomembnega vitamina, ki je pravzaprav hormon, smo v podjetju Biovis uporabili inovativno in patentirano tehnologijo mikroenkapsulacije po principu koacervacije in vitamin D3 mikroenkapsulirali. S tem smo dosegli boljšo stabilnost, vodotopnost in večjo biorazpoložljivost vitamina D3.

Koacervatna mikrokapsula je odporna na razgradnjo v kislem in nevtralnem okolju in daje vitaminu D3 visoko biološko razpoložljivost. Z mikroenkapsulacijo dosežemo tarčno dostavo na mesto absorpcije – do tankega črevesa, kjer mikrokapsulo razgradijo šele encimi trebušne slinavke. Zagotovljena je tudi optimalna absorpcija, saj je mikroenkapsuliran D3 že raztopljen v kapljici olja in stopnja absorpcije tako ni odvisna od sestave našega obroka. Poleg tega po njem ni nikakršnega spahovanja ali neprijetnega okusa, z mikroenkapsulacijo pa zagotavljamo tudi večjo stabilnost izdelka (suha običajna oblika je bolj podvržena oksidaciji). Vitamin D3 pridobivamo iz rastlinskega vira – jelenovega lišaja in je tako primeren tudi za vegane.

ZDRAVSTVENE TRDITVE:
Vitamin D prispeva k normalni absorpciji/uporabi kalcija in fosforja, k normalni ravni kalcija v krvi, ohranjanju zdravih kosti, k delovanju mišic, ima vlogo pri delitvi celic, prispeva k ohranjanju zdravih zob in k delovanju imunskega sistema.

 

Q10 S SELENOM

Prehransko dopolnilo, ki vsebuje koencim Q10, selen in vitamine A, C in E.

ZDRAVSTVENE TRDITVE

Selen ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, delovanju ščitnice, zaščiti celic pred oksidativnim stresom in pri nastajanju semenčic ter prispeva k ohranjanju zdravih las in nohtov.
Vitamin A ima vlogo pri presnovi železa, ohranjanju vida, delovanju imunskega sistema in specializaciji celic ter prispeva k ohranjanju zdravih sluznic in zdrave kože.
Vitamin E ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.
Vitamin C:
– ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, nastajanju kolagena za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca,
dlesni, kože in zob ter pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.
– prispeva k sproščanju energije pri presnovi, delovanju živčnega sistema normalnemu psihološkemu delovanju, zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter obnovi reducirane oblike vitamina E.
– povečuje absorpcijo železa.

Priporočeno odmerjanje: Ena kapsula na dan (1×1); s kozarcem vode pri zajtrku.

Izdelek je na voljo tudi v  lekarnah ter specializiranih trgovinah.

NENSI : 1055733, BIOSTILE Q10 + SELENIUM KAPSULE 30X

GARLIC (30 KAPSUL)

Prehransko dopolnilo, ki vsebuje visoko koncentriran izvleček iz česna brez neprijetnega vonja.

  • Izvleček česna brez neprijetnega vonja
  • Dnevni odmerek ustreza 2g svežega česna (približno 2 stroka)
  • Brez znanih alergenov

Priporočeno odmerjanje: Dve kapsuli na dan (2×1); ena kapsula pri zajtrku in ena kapsula pri večerji, s kozarcem vode.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Podaj mnenje

BMT VITAMIN D3

Priporočeno odmerjanje:Ena kapsula na dan (1×1); s kozarcem vode pri zajtrku.

Maltodekstrin, vitamin D3 (holekaciferol iz jelenovega lišaja Cladonia rangiferina), gumi arabika, olivno olje, kalijev sorbat, sredstvi proti sprijemanju (magnezijev stearat, silicijev dioksid), kapsula (HPMC – hidroksipropil metilceluloza).

Priporočen dnevni odmerek (1 kapsula) vsebuje:

Sestavina Količina Delež PDV*
Vitamin D3  (3800 IE) mikroenkapsuliran 95 µg 1900%

*Priporočen dnevni vnos, glede na Uredbo (EU) št. 1169/2011, n.d.-ni določen

Q10 S SELENOM

Maltodekstrin, vitamin C iz plodov šipka (Rosa canina), koencim Q10 (ubikinon-10), vitamin E (d-alfa-tokoferol), vitamin A (retinil acetat), L-selenmetionin, pomožni snovi (magnezijev stearat, silicijev dioksid), kapsula (HPMC –hidroksipropil metilceluloza)

Priporočen dnevni odmerek (1 kapsula) vsebuje:

Sestavina Količina Delež PDV
Vitamin C (iz plodov šipka) 120 mg 150%
Koencim Q10 50 mg n.d.
Vitamin E 10 mg 83%
Vitamin A 800 μg 100%
Selen (v metioninu) 80 μg 145%

* Priporočen dnevni vnos, glede na Uredbo (EU) št. 1169/2011, n.d.-ni določen

GARLIC

Visoko koncentriran (100:1) izvleček česna z vsaj 3% aliina, sojino olje, glicerol monostearat, kapsula (želatina, glicerol, voda)

Priporočen dnevni odmerek (2 kapsuli) vsebuje:

Sestavina Količina Delež PDV*
Izvleček česna (100:1) 20 mg n.d.
-od tega aliin vsaj 600 µg

*Priporočen dnevni vnos, glede na Uredbo (EU) št. 1169/2011, n.d.-ni določen


Izpostavljeni Izdelki

Najbolj Prodajani Izdelki

Povezani Izdelki